Балсамът  «Загряващ » е предназначен за външно приложение.Притежава обезболяващо и противовъзпалително действие,способства за увеличаване на подвижноста на ставите и забавя прогресирането на остеортроза и остеохондрозата.

Може да се използва в спортно-медицинската практика.Също така за загряване на мускулите и кожата.Използва се преди  и след физически натоварвания.

За локално приложение при артрит,междуребрена невралгия,при болки в мускулите,възпаления и травми на ставите,в това  число болки предизвикани от повишено натоварване на опорно-двигателният апарат.Използва се при травми,оттоци и кръвонасядания.

Предназначение:

За лечение на различни заболявания на ставите,при високи натоварвания на опорно-двигателната система,след травми,при ярко изразени болки,или просто за загряващ масаж след преохлаждане.

Действие

Балсамът  «Загряващ» оказва съдоразширително действие,като едновременно подобрява микроциркулацията на кръвта и осигурява затоплящ ефект.Отстранява болката и оттоците в тъканите ,премахва мускулните болки,свързани с високо или ударно натоварване на опорно-двигателният апарат.Ускорява обменните и регенеративни процеси.Съвместното действие на активните компоненти на балсама”Загряващ”намалява възпалението,премахва болките в ставите и мускулите,в това число предизвиканите от травми и натоварванията на опорно-двигателният апарат. Балсамът «Загряващ» премахва болката и мускулните спазми.

Състав:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARIC ACID, ARNIKA MONTANA FLOWER EXTRACT HYDROLYYED CORN STARCH, CETEARETH-20, CETEARETH-12, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PHENYLPROPANOL.

       Опаковка: 150 ml

Балсам «Загряващ»

  • Модел: Heat Balsam
  • Наличност: В наличност
  • 28.00лв